Butterfly Fitness Aalborg
Seneste nyt
Butterfly fitness logo

Træning kun for kvinder fra 199,-


Hos Butterfly Fitness får du en

sikker og tryg træning 

Maks. 9 deltagere til holdtræning,

så den anbefalede afstand sikres.Kære medlemmer

 

Så blev Butterfly Fitness igen ramt af Corona restriktioner - SÅ NYE REGLER ER NØDVENDIGE!

 

Når forsamlingsforbuddet fra mandag d. 26. oktober ændres fra 50 til 10 personer, får det konsekvenser for afvikling af vores holdtræning. Heldigvis har vi hele 2 sale, så vi fortsætter med små hold med 9 personer plus instruktøren det næste stykke tid. Vi anvender de muligheder, vi har, men vi vil samtidig sikre, at det er forsvarligt og trygt at træne hos Butterfly. Derfor indfører vi fra dagens dato disse denne nye regel:

 

DU KAN KUN BOOKE 1 HOLD/TRÆNING PR. DAG

Mens forsamlingsforbuddet på 10 personer er gældende, vil det kun være tilladt at have 1 aktiv booking pr. medlemskab pr. dag. Denne regel indføres for at sikre, at flest mulige får plads på vores hold. Vi anbefaler, at du booker plads til holdtræning og træn selv hjemmefra, så du ikke går forgæves. Husk tilmelding/afbud 2 timer før. (Gebyr ved manglende fremmøde 2 timer før kan blive nødvendigt)

 

TRÆN SELV 

Benyttes i samme omfang som i dag, da reglerne på maks. 10 personer er gældende for holdtræning, men ikke ”Træn selv”, da Træn selv er individuel træning. De nuværende krav om 4 kvadratmeter pr. deltager samt 2 meters afstand mellem de aktive er stadig gældende. Så alle træner på stepboard eller i maskiner samtidig for at overholde den anbefalede afstand.

 

BEMÆRK!

Det er muligt at bruge holdsalen til individuel træning, når der ikke afvikles holdtræning. Faldskærmen i holdsalen er klar med programmer til dig (Maks. 9 deltagere - først til mølle)

Kredsløbsmaskinerne flyttes til vores mødelokale (Maks. 5 deltagere - først til mølle)

Så husk, at du også kan benytte dig af disse muligheder, hvis du gerne vil have pulsen op før/efter Pilates og mave/balle/lår. 

 

HVAD BETYDER DET FOR DIG SOM MEDLEM LIGE NU?

Har du allerede tilmeldt 2 x hold fra på mandag og frem, skal vi bede dig om at vælge det, du helst vil og slette det, du ikke kan benytte, så du kun har 1 booking og pladsen bliver fri til et andet medlem.

 

MUNDBIND

I forhold til brug af mundbind skal vi gøre vores medlemmer opmærksomme på, at der ikke er krav om at bære mundbind i centeret, da centeret kun er for medlemmer, og derfor Ikke er et offentligt område. Du er selvfølgelig velkommen til at bære mundbind i centeret, som du ser det nødvendigt.

 

OBS!

Vi tager forbehold for ændringer og forbedringer, hvis/når vi fra myndighedernes side modtager ny viden eller restriktioner.

 


PÅ FORHÅND TAK

Vi håber på din forståelse og velvillighed, så vi kan få det bedste ud af det hele, som det nu er!

 

Kærlig hilsen Birthe og Charlotte

 

Sundhedsstyrelsens retningslinjer til træning.

Overhold krav og anbefalinger
For dig og Butterfly Fitness er det helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes.


Butterfly Fitness Covid-19 retningslinjer

Vi skal huske at vi "skal passe på hinanden". Og det er vi rigtig gode til. Det kan dog være svært at huske når vi hygger os og føler os trygge ……. MEN
Vi skal stadig være skarpe på vores forholdsregler og ikke slække på vores gode opførsel når vi er i centeret. Rent personligt ville jeg blive rigtig ked af det hvis mine medlemmer blev smittet under ophold centeret.


Så husk:
✅ Er du sløj så bliv hjemme - du kan ikke smitte dem du ikke er i nærheden af.
✅ HOLD AFSTAND til medlemmer du ikke følges med – mindst 1 meter.
✅ 2 meter når du træner i cirklen
✅ Vask og sprit hænder tit og ofte.
✅ Rengør Alt hvad du rører ved, sveder på mv. før og efter brug
✅ Der SKAL altid anvendes håndklæde - det begrænser nemlig væskespredning - men det vigtigste er at alt hvad du rører og sveder på gøres grundigt rent ift. ovenstående. Spørg hvis du er i tvivl!
TAK for din indsats for at passe på dig selv og os andre 💚


Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har været til træning hos Butterfly Fitness og nu er testet positiv med Covid-19?

Hvis du er testet positiv med COVID-19, og har symptomer, skal du følge Myndighedernes retningslinjer og anbefalinger.
Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som har ansvaret for smitteopsporing.
Vi anbefaler, at du registrerer dig i Smitte Stop app’en og hvis du har opholdt dig i centret i perioden, hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til straks at kontakte Butterfly Fitness


Hvad sker der, hvis en person testet positiv med Covid-19 symptomer har trænet hos Butterfly Fitness?

• Vi registrerer alle kendte smittetilfælde i vores interne system og igangsætter straks vores interne processer
• Hvis det anbefales af myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed, at der i det konkrete tilfælde laves ekstra foranstaltninger, og eksempelvis midlertidigt lukkes områder ned, følges disse anvisninger straks
• Vi ved, hvem som opholder sig i vores centre og hvornår, og vil bistå Styrelsen for Patientsikkerhed med oplysninger til brug i den konkrete situation
• Vi anbefaler og opfordrer alle til at benytte appen SmitteStopVi har intensiveret vores rengøring og desinficering samt øget afstanden på hold og imellem maskiner i alle vores centre, ifølge de gældende anvisninger og anbefalinger fra myndighederne. Det betyder, at vi bl.a. vasker alle maskiner efter alle holdtræninger og løbende desinficerer centrale fysiske kontaktflader.


PS

Før du bruger maskinerne i cirklen skal du altid spraye. 
Efter træning skal du selv afspritte eller vaske det ekstya udstyr af, som du har brugt, da der ikke er personale til at påtage sig denne opgave.


Kærlig hilsen
BirtheButterfly Fitness Aalborg

CVR: 31151988

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte til denne side, acceptere du vores brug af cookies.

Godkend