Butterfly Fitness Aalborg
Første besøg hos Butterfly: Velkommen

Første besøg - introduktion

Velkommen hos Butterfly Fitness Aalborg

Velkommen hos Butterfly Fitness!


Vi vil gerne fortælle dig lidt, om hvad du kan forvente af dit første besøg hos os, og hvad du evt. skal forberede dig på for at få en god oplevelse. 


Vi ved også godt, at det kan være svært at finde nye steder hen første gang, så vil vil også gerne hjælpe dig på rette vej.Rutevejledning og beliggenhed


Adressen er: Fredrikstadvej 15, 1. sal, 9200 Aalborg 


Når du ankommer på parkeringspladsen, vil du nemt kunne se indgangen til centret.


Obs. Det er gratis at parkere på hele parkeringspladsen.

Så du skal ikke bekymre dig om at stille p-skiven, når du træne hos Butterfly. 


Da der er flere ruter, der alle fører til Butterfly Fitness, har vi opstillet dette billede, der viser, hvordan du kan komme til centret.   Velkommen til i centret! 


Når du træder ind af døren, kommer du først ind i en lille forgang. Her finder du foldere om centret, visitkort, osv.


Du fortsætter op ad trappen og ender på 1. sal. Her går du til højre om trappen, og du står nu foran indgangen til selve centret. Udenfor er der plads til fodtøj. Vi ser gerne, at du tager skoene af her - du er selvfølgelig velkommen til at tage dem ind i omklædningen, hvis ikke du vil opbevare den på hylderen udenfor. 


Når du kommer ind ad døren, træder du direkte ind i træningssalen, hvor vi har alle vores maskiner og stepboards. Til venstre finder du Birthes kontor. Det er her, du skal mødes med Birthe eller en af de andre instruktører.     

Dit første prøvetime og introduktion til centret


Din prøvetime starter med, at du bliver budt velkommen. Din træner og vejleder vil kort fortælle lidt om sig selv, hvorefter vi tager en snak om dine ønsker og behov. 

Samt en snak omkring det heldbredsmæssige, så du får den bedst opstart og oplevelse.


Herefter får du en rundvisning i centret hvor du bliver du vist vores omklædningrum, bad og toilet samt vores 3 lokaler med træningsydstyr. 


Introduktion til cirkeltræning 


Når du har set centret er det tid til en runde i cirklen. Din træner vil selvfølgelige vise dig, hvordan du benytter vores forskellige maskiner. Du vil få råd og vejledning om, hvordan du benytter vores stepboards bedst, og om hvor du kan finde inspiration til øvelserne på stepboards. 


Du vil blive introduceret til vores kendte 'skrappedulle' - den stemme, der hjælper dig med at skifte station og tælle din puls. Så bare rolig, selvom hun er døbt 'skrappedullen' guider hun dig gennem din træning, sådan at du huske at bruge pulstællingen aktiv og tilpasser dit tempo under din træning.


Når du har været igennem hele cirklen, inviterer din træner dig til en lille snak om, hvorvidt Butterfly Fitness er noget for dig, og om du ønsker at  blive oprettet som medlem. Du er selvfølgelig velkommen til at sove på din beslutning, og så kan du blot aftale med din træner, hvornår I skal snakkes ved igen.    


Værd at vide inden dit første besøg hos os


  • Medbring håndklæde, drikkedunk, sko til inddørs træning samt træningstøj 


  • Du har mulighed for at tage et bad efter din træning


  • Første gang i cirklen kan virke forvirrende og stressende, men frygt ikke - allerede anden gang i cirklen bliver det hele lettere


  • Du bliver introduceret til og guidet igennem alle maskinerne og bliver bedre bekendt med øvelserne på stepboards - du er på intet tidspunkt overladt til dig selv. 


  • Vi anbefaler, at du tager det lidt med ro i cirklen den første gang - særligt, hvis du har haft en længere pause fra træning, eller hvis du er nybegynder eller har skavanker.

Vel mødt! 


Vi glæder os til byde dig velkommen hos Butterfly Fitness Aalborg. Vi håber, at du har fået svar på de spørgsmål, du evt. har i forbindelse med dit første besøg hos os. 


Hvis du sidder tilbage med mangler at få afklaret et eller andet, er du altid velkommen til at skrive til os på vores Facebook-side 'Butterfly Fitness Aalborg'. 

Du er også velkommen til at ringe til os på 22140015


Vi ser frem til at møde dig! 


De kærligste hilsner 

Birthe 

Butterfly Fitness Aalborg  

Rutevejledning

De 3 ruter til Butterfly


Den Lyserøde rute - via Fredrikstadvej

Kommer du fra Fredrikstadvej, så fortsætter du til enden og drejer til venstre ned af Gøteborgvej. Herefter tager du første vej på venstre hånd. Du er nu ankommet på parkeringspladsen lige foran indgangen til Buttefly Fitness. 


Den lys Lilla rute - via Gøteborgvej  

Kommer du fra Gøteborgvej, så skal du dreje til venstre lige efter, du har passeret Fredrikstadvej på venstre side. Du er nu ankommet på parkeringspladsen lige foran indgangen til Butterfly Fitness. 


Den Pink rute - via Hobrovej

Kommer du inde fra Aalborg og kører ad Hobrovej, så skal du dreje til højre ned af Gøteborgvej. Herefter tager du første vej på højre hånd. Du er nu ankommet på parkeringspladsen lige foran indgangen til Butterfly Fitness. 


Den Lilla rute - via Hobrovej 

Kommer du fra Skalborg og kører ad Hobrovej, så skal du holde til venstre ved sammenfletningen af Hobrovej og derefter svinge til venstre ad Gøteborgvej. Herefter tager du første vej på højre hånd. Du er nu ankommet på parkeringspladsen lige foran indgangen til Butterfly Fitness. Yderligere

information

FULD Servicekoncept:

INGEN ekstra gebyr & udgifter


GRATIS drikkevand


GRATIS bad


GRATIS vejledning


GRATIS opfølgning


GRATIS parkering

GRATIS ved ikke fremmødt til hold


GRATIS konvertering af medlemskab


GRATIS ved glemt medlemskort


FRI cirkeltræning


FRI holdtræning – tilmelding fra gang til gang


FRI adgang til hele centret