Butterfly Fitness Aalborg
Gratis introduktion

Gratis introduktion

En tryg og sikker start på din træning


  • Din introduktion starter med at du bliver budt velkommen. Vi vil tage en lille snak om hvem du er, hvad dine ønsker er og dine behov er omkring træning mm. Vi får en snak om dine motionsvaner, dit helbred og hvorfor du har valgt at besøge os hos Butterfly. Vi fortæller dig, hvad du har af muligheder og hvad der passer bedst til dig og dine ønsker. Du får en rundvisning i centeret, så du er bekendt med omklædningsrummet, bad og toilet, vores café og vores 2 træningssale.


  • Herefter tager vi en tur i cirklen. Det vil sige, at du får anvist og afprøvet, hvordan hver maskine skal benyttes. Du vil få råd og vejledning til brug af stepbords og vores fladskærme. Herudover vil du møde vores kendte 'skrappedulle' - bare rolig, hun er ikke så skrap, som hun måske lyder til. Hun hjælper dig med hvornår du skal skifte station og tælle din puls, så du mærker på egen krop, hvordan træningen fungere hos Butterfly.


  • Når du har været hele cirklen igennem, sætter vi os ned og du kan her beslutte dig for, om Butterfly Fitness er noget for dig. Hvis du har brug for at tage hjem og fordøje de nye indtryk, så aftaler vi, hvornår vi skal snakke sammen igen. Er du frisk på at starte, bliver du oprettet som medlem og vi aftaler en tid til en opfølgning, så du kommer til at føle dig endnu mere tryg med din træning.


Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Butterfly Fitness, og håber vi har svaret på de
spørgsmål du evt. må have i forbindelse med dit første besøg.Hvis du sidder tilbage og har noget du gerne vil vide, så er du altid velkommen til at skrive til os på vores

Facebook side - Butterfly Fitness Aalborg eller skriv en mail ved blot at klikke på 'Bestil tid' nedenfor.


Det er altid helt uforpligtiende og gratis at få en introduktion hos Butterfly!


Kontakt information

Butterfly fitness aalborg adresse

Adresse

Fredrikstadvej 15, 1 sal, 9200 Aalborg

Butterfly Fitness aalborg åbningstider

Træn når du vil

Alle dage

05:00 - 21:00


Bemandet åbningstider

            Mandag:

            07:00-18:00


            Tirsdag:

            09:00-18:00 


            Onsdag:

            07:00-18:00


            Torsdag:

            09:00-18:00 


            Fredag:

            07:00 – 17:00 


 

Find vej